Julie
_________________________________________________________

Jeg er en fræk 100% dansk varm kvinde med en frækhed, der går helt ind i sjælen.
Mit store og ægte begær driver mig og det er vigtigt for mig, at der i vores møde er nærhed, ømhed og nydelse.

Jeg er meget nede på jorden og ligetil som person og jeg er meget rummelig og kærlig. Med min livserfaring kan jeg snakke med om mange ting og jeg er let at tale med, så du bliver hurtig tryg i mit selskab. Når du besøger mig skal det være hyggeligt og sjovt for os begge. Jeg både yder og nyder meget.

Jeg vil forføre dig med mine smukke blå øjne, som du vil ønske at dykke dybt ind i. Jeg bliver som en vild kat på lagnerne, når du tænder mig med dine kærtegn og din stive pik, som jeg glæder mig til at mærke i min mis. Jeg tænder hurtigt og meget let. Jeg har langt lyst hår.

Min mis er glatbarberet, varm, stram og vellysten med store skamlæber og stor klit. Jeg bliver meget våd. Mine bryster er flotte og sidder som de skal med store brystvorter, som kun venter på, at du kommer og sutter på dem.

Et besøg hos mig må gerne indeholde kærestesex med tungekys (kræver god mundhygiejne), kram og kæleri. Du må meget gerne gøres brug at diverse legetøj. Når du bruger legetøj med mig, kommer jeg i en dejlig sprøjteorgasme (mod merbetaling).

Jeg trives godt i rollen som submissiv tøs, som gerne modtager klask, fiksering, dirty talk, klemmer på brystvorterne og på skamlæberne samt facesitting. Jeg er meget villig og lydig.

Jeg trives også godt i rollen som din strenge herskerinde, hvor du skal stå til rådighed for mig, gøre hvad jeg siger, som jeg siger du skal gøre det, når jeg siger det. Jeg nyder meget at tage mænd med strap-on. Jeg har 3 forskellige størrelser og en knytnæveplug.

Jeg modtager i alle aldre, højder og drøjder, danske mænd (gerne flere), danske par, meget gerne danske kvinder og handicappede. Det er et krav, at man har været i bad, før besøget hos mig. Du skal ikke være påvirket af alkohol eller stoffer.

Jeg vil gerne opfylde dit ønske, hvis der er noget særligt du kunne tænke dig. Både ift. påklædning og hvis der er noget særligt, du ønsker.

Derudover er jeg til det meste indenfor almindelig sex. Herunder DT, oral, blowjob, svensk. Jeg tilbyder fra 15. minutter til flere timer efter aftale.

Modtager ikke græsk, sorte kys, ingen greb om halsen eller slag i ansigtet/lussinger.

Jeg er 42 år, vejer 72 kg, er 170 cm høj, flot naturlig C-skål. Er ikke ryger.
Skriv til mig på eller sms til 20271816

Frække længselsfulde hilsner

Julie

__________________________________________________________

Check på vagtplanen hvornår du møder mig.