Pill
_________________________________________________________

Danske Pill er 31-årig kvinde i den rette alder. Hun er en XL pige. En rigtig fræk og liderlig brystbombe. Hun har de lækreste bløde tunge spanskindbydende og helt igennem ægte H-skåls babser ;) Babser, som du og Banditten vil fantasere længe om efter at Pill har givet jer en vild omgang spansk med olie, og hendes ivrige hænder der kørte de skønne meloner op og ned af skaftet på ham den frække ;)
Fuldstændig som du har set det på pornofilm og som du siden har drømt om at prøve med et par ordentlige babser.

Pill er en dansk mørklødet skønhed, en dejlig varm imødekommende pige med store brune øjne, en varm blød og føjelig krop, der tænder på de blide behagelige sex lege. Pill elsker de varme kærestestunder, hyggetid med masser af kram, kæl og dybe kys. Hun sætter en ære i at give sig god tid til at forkæle dig og Banditten ud over sengekanten. Hun vil altid sørge for at jeres kæreste stunder bliver fyldt med varme kys og nærvær.

Pill tilbyder alle de blide frække sexlege til gensidig fornøjelse. Fantastisk oliespansk, franske fristelser, og sexer gerne med frække drengerøve og noble gentlemen.

Alle de uartige lege er naturligvis med kondom, ligesom gensidig respekt, diskretion og top hygiejne er en selvfølge – vi skal jo passe på hinanden ;)
__________________________________________________________

Check på vagtplanen hvornår du møder mig.