Tasja Tess
_________________________________________________________

Er du en kvalitet bevidst gentleman, som søger den frække og uartige drømmekvinde til at få udlevet dine lyster og hemmelige fantasier, så kom til mig uanset din alder mm. Og jeg vil føre dig ind i min erotiske verden, til du sitrer i hele kroppen under vores frække og sansepirrende sexlege, til du fuldstændig glemmer tid og sted.

Jeg er en dansk MILF, som er drønuartig nymfoman og stærkt vanedannende. Du vil sent glemme mig, da du vil kunne mærke min store og ægte sexlyst, når vi sammen folder os ud på lagnet. Jeg er 160 høj med dejlige kvindelige former (vejer 59 kg), har langt sort hår, som indrammer mit altid smilende og kønne ansigt. Du vil have svært ved at holde øjenkontakten med mig, da jeg har kæmpestore spanskindbydende meloner, som er en str. i (1 kg i hver). Min mis er 100 procent glatbarberet og altid lysten og klar til leg, og så har jeg en skøn vrikkende bagdel.

Da jeg er en kvinde, som altid har haft og stadig har en stor appetit og nysgerrighed på sexlivets mange universer, tilbyder jeg derfor også næsten alt lige fra blid nærværende og uforglemmelig sex, rollespil, pirringsbondage, sorte kys til min lækre røv, facesitting, fodfetish (str.36), smag mine gyldne dråber, græsk til dig samt det meste indenfor det avancerede. Jeg er altid åben for at afprøve nye lege, så sig endelig til om hvad lige dine lyster er.

Jeg har igennem årene fået samlet en del tøj mm., så har du et specielt ønske, så kontakt mig senest dagen før vi skal lege, og jeg vil gøre hvad der står i min magt for at opfylde din drøm/ønske og dermed få tingene med i tasken, da jeg ikke har det hele med mig altid.

Du er altid velkommen til at ringe eller maile mig, hvis du vil booke din seance i god tid, eller hvis du har spørgsmål. Jeg tjekker begge dele flere gange om ugen, og jeg vil svare dig hurtigst muligt.

Renlighed og hygiejne er noget jeg går meget op i og forventer selvfølgelig det samme fra dig. Har du brug for et bad inden vi starter, er dette selvfølgelig muligt.
KUN SIKKER SEX og dette er IKKE til forhandling.

Kontakt info:
Mail: tasja.tess@gmail.com

__________________________________________________________

Check på vagtplanen hvornår du møder mig.